Selecteer een pagina
N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Home » Tuin pizza oven

Maak van uw tuin uw eigen restaurant met een pizzaoven!

Door in uw eigen tuin een pizzaoven neer te zetten, kunt u rekenen op een hoop gezellige avonden met uw vrienden en familie! Pizza’s zijn immens populair om te eten, maar ook om zelf te maken. Wat is nou lekkerder dan deze Italiaanse specialiteit te eten uit een authentieke pizzaoven, die ook nog heel sfeervol staat in uw tuin? Daarnaast bereidt u in deze oven ook ovengerechten en er zit zelfs een mogelijkheid in voor het bereiden van een kip aan het spit! Met deze pizzaovens creëert u een totaalbeleving voor u én uw gasten. 

Een unieke sfeermaker in uw tuin met een hand gemaakte pizzaoven uit Oosteind

Al onze ovens worden met de hand gemaakt in Portugal met speciale vuurvaste stenen, zodat de oven jarenlang plezier geeft. De ovens worden in verschillende maten gemaakt en zijn allemaal verschillend in hun afwerking. Hierdoor is iedere pizzaoven in uw tuin uniek. U kunt kiezen uit een oven met of zonder stenen rand rondom het deurtje. Daarnaast heeft u de keuze uit een oven zonder schoorsteen, maar ook met schoorsteen is mogelijk! De deuren en schoorstenen worden gemaakt van verzinkt ijzer of roestvrijstaal. U verwarmt de ovens met hout, waarbij de oven een maximumtemperatuur van wel 350 graden Celsius kan verdragen. Dit is ruim voldoende om uw pizza’s en andere gerechten perfect af te bakken!

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Kies ook voor het totaalplaatje

Het is ook mogelijk om bij uw oven accessoires te bestellen. Denkt u hierbij aan een set met diverse accessoires, zodat u optimaal geniet van uw oven. De set bevat een bezem, pizzaschuif, kolenschopje, vleeshaak en een rekje om al deze benodigdheden op te kunnen hangen. Ook aan het totaalplaatje van uw tuin hebben wij gedacht. Daarom bieden wij u ook diverse houten onderstellen aan, zodat u alle benodigde materialen allemaal bij de hand heeft. Bekijk ons assortiment op onze webshop. Komt u er niet helemaal aan uit neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0162-318314 of een e-mail te sturen naar info@tuinpizzaoven.nl. Ook bent u altijd welkom op ons bezoekadres in Oosteind. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid