N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Maak van uw tuin uw eigen restaurant met een pizza oven!

Door in uw eigen tuin een pizza oven neer te zetten, kunt u rekenen op een hoop gezellige avondjes met vrienden en familie! Pizza’s zijn immens populair om te eten, maar ook om zelf te maken. En wat is nou lekkerder dan deze Italiaanse specialiteit te eten uit een authentieke pizzaoven, die ook nog heel sfeervol staat in uw tuin? Daarnaast kunt u in deze oven ook ovengerechten bereiden en er zit zelfs een mogelijkheid in voor het bereiden van een kippetje aan het spit! Met deze pizzaovens heeft dus een totaalbeleving. 

Met de hand gemaakte pizzaovens, een unieke sfeermaker voor uw tuin

Onze ovens worden elk met de hand gemaakt in Portugal met speciale vuurvaste stenen, zodat de oven jarenlang plezier geeft. De ovens worden in verschillende maten gemaakt, en zijn allemaal anders in hun afwerking. Hierdoor is iedere pizzaoven uniek.

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

U kunt kiezen uit een oven met of zonder stenen rand rondom het deurtje. Daarnaast is er keuze uit een oven zonder schoorsteen, maar ook met is mogelijk! De deuren en schoorstenen worden gemaakt van verzinkt ijzer of roestvrijstaal.

U verwarmt de ovens met hout, waarbij de oven een maximumtemperatuur van wel 350˚ Celsius kan verdragen. Dit is ruim voldoende om uw pizza en andere gerechten perfect af te bakken!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid