N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

In een pizza steenoven voor buiten kunt u én de beste pizza’s maken, én vele andere gerechten zoals ovenschotels of zelfs een sappig kippetje aan het spit! En voor een stenen pizza oven voor buiten komt u natuurlijk naar de expert op dit gebied, L&L pizzaovens in Oosteind! Sterker nog, u bent natuurlijk van harte welkom in de showroom, maar u kunt uw eigen steenoven voor buiten ook gewoon via de webshop bestellen!

Een steenoven die perfect geschikt is om het hele jaar buiten te laten staan

Een stenen pizza oven voor buiten wordt altijd met de hand gemaakt, en is dus altijd origineel. Heeft u al een blik geworpen op de pizzaovens in de webshop? Wat zien ze er leuk uit he? En omdat ze met speciale vuurvaste stenen in Portugal worden gemaakt, heeft u er extra lang plezier van! En door de tips & tricks van L&L pizzaovens toe te passen zorgt u ervoor dat uw pizza steenoven het buiten optimaal blijft doen, jaar in jaar uit.

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Ook voor de juiste accessoires komt u naar L&L pizzaovens

Door de juiste accessoires aan te schaffen wordt het nog makkelijker om buiten in uw tuin een verse steenoven pizza te bakken. Zo kunt u een set bestellen met rvs-accessoires die bestaat uit een pizzaschuif, een vlees haak, een kolenschopje en een bezem om de oven mee schoon te maken. Of wat dacht u van een onderstel waar u uw steenoven buiten op kunt zetten? In dit onderstel kunt u dan meteen uw houtblokken opslaan.

Kom langs in onze showroom

Een foto geeft niet altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen en het assortiment in het echt te komen bekijken. Heeft u al een stenen pizza oven voor buiten gezien die u wilt hebben? Bestel deze dan via de webshop of neem contact op met L&L pizzaovens voor meer informatie. Contact opnemen doet u door te bellen met 0162-490958.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid