Selecteer een pagina
N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Home » Steenoven buiten

Een steenoven voor buiten

In een pizza steenoven voor buiten bereidt u de beste pizza’s én vele andere gerechten zoals ovenschotels of zelfs een sappige kip aan het spit! Voor een stenen pizzaoven voor buiten, komt u natuurlijk naar de expert op dit gebied, L&L pizzaovens in Oosteind! Sterker nog, u bent natuurlijk van harte welkom in de showroom, maar u kunt uw eigen steenoven voor buiten ook gewoon via de webshop bestellen!

Een pizza steenoven die perfect geschikt is om het hele jaar buiten te laten staan

Een stenen pizzaoven voor buiten wordt bij ons altijd met de hand gemaakt en is dus altijd origineel. Heeft u al een blik geworpen op de pizzaovens in de webshop? Omdat de pizzaovens met speciale vuurvaste stenen in Portugal worden gemaakt, heeft u er extra lang plezier van! Door de tips & tricks van L&L pizzaovens toe te passen, zorgt u ervoor dat uw pizza steenoven optimaal blijft werken buiten, jaar in jaar uit.

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Ook voor de juiste accessoires komt u naar de specialist in Oosteind

Door de juiste accessoires aan te schaffen, wordt het nog makkelijker om buiten in uw tuin een verse steenoven pizza te bakken. Zo kunt u een set bestellen met rvs-accessoires die bestaat uit een pizzaschuif, een vlees haak, een thermometer en een bezem om de oven mee schoon te maken. Of wat dacht u van een stevig onderstel waar u uw steenoven buiten op kunt zetten? In dit onderstel kunt u ook meteen uw houtblokken opslaan.

Kom langs in onze showroom

Een foto geeft niet altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen en het assortiment in het echt te komen bekijken. Heeft u al een stenen pizzaoven voor buiten gezien die u graag wilt hebben? Bestel deze dan via de webshop of neem contact op met L&L pizzaovens voor meer informatie. Contact opnemen doet u door te bellen met 0162-318314 of een e-mail te sturen naar info@tuinpizzaoven.nl.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid