Pizza oven voor buiten

Bekijk hier onze pizzaovens!

N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Wist u door een pizza oven voor buiten te kopen kunt genieten van authentieke Italiaanse pizza’s? Bij L&L pizzaovens kunt u handgemaakte pizzaovens voor buiten kopen. Daarnaast vindt u hier alles dat u nodig heeft om de beste pizza’s makkelijk en snel te kunnen bereiden. De ovens zelf zijn hout gestookt en dat merkt u aan de smaak! Voor ovenheerlijke pizza’s en authentieke pizzaovens voor buiten, komt u naar L&L pizzaovens!

Een pizza oven voor buiten, dat is pas sfeer verhogend!

Het is vrijdagavond, u heeft lang en hard gewerkt, maar nu staat dan eindelijk de vakantie voor de deur! Dat moet gevierd worden! Het is warm en lekker lang licht, de koelkast is gevuld en daarmee zijn alle ingrediënten voor een heerlijke zwoele zomeravond aanwezig. U nodigt uw beste vrienden uit voor een hapje en een drankje. Na een paar drankjes en het ophalen van oude herinneringen, de favoriete bezigheid op warme zomeravonden, wordt het tijd voor wat te eten. Een paar blokken hout op het vuur en uw pizza oven staat buiten op te warmen tot de juiste temperatuur. Het knetterende houtvuur draagt nog eens extra bij aan de sfeer, het is gewoon gezellig! Nadat de oven op temperatuur is beginnen de gerechten te komen. Van een traditionele Margarita tot een Quattro Stagioni, en van een Napoli tot een rijk belegde frute di mare, het kan allemaal in uw eigen pizza oven! Als klap op de vuurpijl draait u ook nog een kip aan het spit als snack voor de late avond. Gegarandeerd dat uw vrienden en familie volledig verzadigd huiswaarts keren. Volgende week weer?

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Een pizza oven voor buiten kopen waar u lekker lang plezier van heeft

De pizzaovens die u voor buiten kunt kopen bij L&L pizzaovens, worden in Portugal met de hand gemaakt. U krijgt dus altijd een unieke oven waar uw buren jaloers op zullen zijn! De ovens worden vervaardigd uit speciale vuurvaste stenen die extra lang meegaan. De ovens kunnen verwarmen tot maar liefst 350 graden, wat ruim voldoende is om ieder soort gerecht mee klaar te maken. En voor een nog langere levensduur van uw pizza oven voor buiten kunt u gebruik maken van de handige tips & tricks op de website van L&L pizzaovens.

Heeft u nog vragen? Kom langs of neem contact op!

Heeft u in de webshop een buiten pizza oven gezien die u wilt kopen? Dan kunt u heel makkelijk uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen die u graag beantwoord zou zien voordat u uw bestelling plaatst? Neem dan even contact op met L&L pizzaovens door te bellen met telefoonnummer  0162-490958. Wij ontvangen u uiteraard ook graag in onze showroom in Oosteind zodat u alle pizza ovens van dichtbij kunt bekijken en uw vragen rechtstreeks aan het behulpzame personeel kunt stellen!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid