Selecteer een pagina

Pizza oven voor buiten

Bekijk hier onze pizzaovens!

N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Home » Pizza oven voor buiten

Door een pizzaoven voor buiten in uw tuin te kopen, geniet u van heerlijke authentieke Italiaanse pizza’s. Daarnaast vindt u bij ons alles dat u nodig heeft om de beste pizza’s eenvoudig en snel te bereiden. De ovens zelf zijn houtgestookt en dat merkt u aan de smaak. Voor ovenheerlijke pizza’s en authentieke pizzaovens voor buiten in uw tuin, komt u naar L&L pizzaovens!

Een pizzaoven voor buiten in uw tuin, dat is pas sfeerverhogend!

Het is vrijdagavond, u heeft lang en hard gewerkt, maar nu staat dan eindelijk de vakantie voor de deur. Dat moet gevierd worden! Het is warm en lekker lang licht, de koelkast is gevuld en daarmee zijn alle ingrediënten voor een heerlijke zwoele zomeravond aanwezig. U nodigt uw beste vrienden en familie uit voor een hapje en een drankje. Na een paar drankjes en het ophalen van oude herinneringen, de favoriete bezigheid op warme zomeravonden, wordt het tijd om wat te eten. Een paar blokken hout op het vuur en uw pizza buitenoven staat op te warmen tot de juiste temperatuur is bereikt. Het knetterende houtvuur draagt ook nog eens extra bij aan de gezellige sfeer. Nadat de oven op temperatuur is, beginnen de pizza’s te komen. Van een traditionele Margarita tot een Quattro Stagioni en van een Napoli tot een rijk belegde Vegetariana, het kan allemaal in uw eigen pizzaoven! Gegarandeerd dat uw vrienden en familie volledig verzadigd huiswaarts keren.

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Een pizzaoven kopen waar u lang plezier van heeft nabij Oosteind

De pizzaovens die u kunt kopen bij L&L pizzaovens worden in Portugal met de hand gemaakt. U krijgt dus altijd een unieke oven waar uw buren jaloers op zullen zijn! De ovens worden vervaardigd uit speciale vuurvaste stenen die extra lang meegaan. De buitenoven kan verwarmd worden tot maar liefst 350 graden Celsius, wat ruim voldoende is om iedere pizza mee klaar te maken. Voor een nog langere levensduur van uw pizzaoven kunt u gebruikmaken van de handige tips op onze website.

Heeft u nog vragen? Kom langs of neem contact op!

Heeft u in de webshop een pizza buitenoven gezien die u graag wilt kopen? Dan kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen die u graag beantwoord zou zien, voordat u uw bestelling plaatst? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0851052325 of stuur een e-mail naar info@tuinpizzaoven.nl. Wij ontvangen u uiteraard ook graag in onze showroom in Oosteind. Hier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen aan ons behulpzame personeel. Ook kunt u onze buitenovens om uw pizza in te bakken van dichtbij bekijken. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een mooie oven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid