Selecteer een pagina

Houtgestookte pizza oven kopen

Bekijk hier onze pizzaovens!

N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Home » Houtgestookte pizza oven kopen

Door een houtgestookte pizzaoven te kopen, kunt u buiten in uw eigen tuin een uniek feestmaal op tafel zetten voor uw vrienden en familie! Pizza is vrijwel overal immens populair en met houtgestookte pizzaovens worden de lekkerste pizza’s in een handomdraai bereid. Daarnaast zijn onze houtgestookte pizzaovens voor buiten allemaal met de hand gemaakt in Portugal. Zo krijgt uw tuin een sfeervol mediterraans tintje waarmee de lange, zwoele zomernachten nog gezelliger en knusser worden!

Een houtgestookte pizzaoven kopen voor pizza’s en meer nabij Oosteind

U hoeft geen pizza’s meer in de supermarkt te kopen of online te bestellen. U creëert zelf de lekkerste pizza in uw tuin. Maak een heerlijke Margherita of een Quattro Stagioni in uw eigen oven. Wist u dat u in houtgestookte pizzaovens meer kunt bereiden dan enkel een pizza? Natuurlijk kopen de meeste mensen een houtgestookte oven voor het maken van pizza, maar het is ook mogelijk om diverse ovengerechten of een lekkere kip aan het spit te bereiden in uw tuin! Op deze manier kunt u uw vrienden en familie verrassen met de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken!

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Maak het uzelf eenvoudig en bestel direct de juiste accessoires

Om het maken van een pizza nog eenvoudiger te maken, kunt u bij L&L pizzaovens ook diverse accessoires kopen voor uw houtgestookte pizzaoven. Denkt u daarbij aan verschillende soorten onderstellen om ervoor te zorgen dat uw oven stevig staat bij alle weersomstandigheden. Ook kunt u accessoires als een pizzaschuif en een bezem kopen om de oven mee schoon te maken. Om iedereen optimaal te laten genieten van uw zelfgemaakte pizza, kunt u ook een houten tuinset kopen.

Neem contact op of kom kijken in onze showroom!

Heeft u interesse in een schitterende handgemaakte, Portugese pizzaoven voor buiten in uw tuin? Dan kunt u deze bestellen in de webshop van L&L pizzaovens. Heeft u eerst nog wat vragen over de oven van uw voorkeur of wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 0162-318314 of door het sturen van een e-mail naar info@tuinpizzaoven.nl. U bent ook van harte welkom in de showroom in Oosteind om de houtgestookte pizzaovens voor buiten van dichtbij te bekijken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid