Houtgestookte pizza oven kopen

Bekijk hier onze pizzaovens!

N

Pizza uit eigen tuin

N

Speciale vuurvaste stenen

N

Met de hand gemaakt in Portugal

Door een houtgestookte pizza oven te kopen kunt u in uw eigen tuin een uniek feestmaal op tafel zetten! De pizza is vrijwel overal immens populair en met houtgestookte pizzaovens worden de lekkerste pizza’s in een handomdraai bereid. Daarnaast zijn de houtgestookte pizzaovens van L&L pizzaovens allemaal met de hand gemaakt in Portugal. Zo krijgt uw tuin een sfeervol mediterraans tintje waarmee de lange, zwoele zomernachten nog een stukje knusser worden!

Een houtgestookte pizza oven kopen voor pizza’s en meer

Wist u dat u in houtgestookte pizzaovens meer kunt bereiden dan enkel een pizza. Natuurlijk kopen de meeste mensen een houtgestookte oven voor het maken van pizza, maar het is ook mogelijk om ovengerechten, of een lekker kippetje aan het spit te bereiden! U kunt uw vrienden en familie zo verrassen met de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken! En om het maken van pizza nog makkelijker te maken, kunt u bij L&L pizzaovens ook allerlei accessoires kopen voor uw houtgestookte pizza oven. Denk daarbij aan onderstellen waar u makkelijk houtblokken kunt bewaren, of rvs-accessoires als een pizzaschuif en een bezem om de oven mee schoon te maken.

Maak een keuze uit één van onze categorieën

Pizzaovens

Een handgemaakte pizza oven in je eigen tuin

Bekijk al onze pizzaovens

Accessoires

Geheel bijpassende op maat van jouw pizzaoven

Ons assortiment accessoires

Onderstellen

Een onderstel dat bij jouw pizzaoven past

Ons assortiment onderstellen

Tuinsets

Kijk welke tuinset bij jou past

Bekijk onze tuinsets

Neem contact op of kom kijken in onze showroom!

Heeft u interesse in een schitterende, handgemaakte, Portugese pizza oven? Dan kunt u deze bestellen in de webshop van L&L pizzaovens. Heeft u eerst nog wat vragen over de oven van uw voorkeur? Neem dan contact op door te bellen met 0162-490958. U bent ook van harte welkom in de showroom om de houtgestookte pizzaovens van dichtbij te bekijken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid